Crear
Descargar
Obtener Plan Académico
Compartir juego
Intégralo en tu plataforma

Puedes integrar el juego en un LMS compatible con LTI 1.1 o LTI 1.3 como Canvas, Moodle, o Blackboard. De esta manera podrás guardar las puntuaciones automáticamente en el libro de calificaciones de esa plataforma.
Descargar
Has superado el número máximo de juegos que puedes integrar en Google Classroom con tu Plan actual.

Para integrar tantos juegos como quieras en Google Classroom, necesitas un Plan Académico o un Plan Comercial.

Has superado el número máximo de juegos que puedes integrar en Microsoft Teams con tu Plan actual.

Para integrar tantos juegos como quieras en Microsoft Teams, necesitas un Plan Académico o un Plan Comercial.

La descarga de juegos es una característica exclusiva para usuarios con un Plan Académico o un Plan Comercial.

Obtén ahora tu Plan Académico o Comercial y comienza a integrar tus juegos en tu LMS, web o blog.

Si lo deseas, puedes descargar un juego de prueba aquí y probar su integración:

Digital Learning: True or False

Sí o No

Jugadas 0

Sobre esta actividad

Quiz on platforms, history, and e-learning.

Creada por

Ecuador

Descarga la versión para jugar en papel

Crea tu propio juego gratis desde nuestro creador de juegos
Compite contra tus amigos para ver quien consigue la mejor puntuación en esta actividad

Top juegos

%
Anónimo
Anónimo
%
%
%
Has superado el número máximo de juegos que puedes imprimir con tu Plan actual.

Para imprimir tantos juegos como quieras, necesitas un Plan Académico o un Plan Comercial.

Imprime tu juego
Digital Learning: True or False
 

Digital Learning: True or FalseVersión en línea

Quiz on platforms, history, and e-learning.

por AILEEN SARAI BONILLA GUEVARA
1

Question 2: The abacus was manufactured in China approximately 2500 years ago as a didactic aid for mathematics. | Answer: True. Feedback: This aligns with Concept 3.

2

Question 4: E-Learning 2.0 emerged in the 2000s with Web 2.0, allowing dynamic sites, blogs, wikis, collective content, and online quizzes. | Answer: True. Feedback: This is described in Concept 6.

3

Question 9: Intangible resources include computers and books. | Answer: False. Feedback: Intangible resources include knowledge, values, databases, and online platforms (Concept 8).

4

Question 6: Virtual platforms cannot host multimedia content. | Answer: False. Feedback: They are capable of multimedia and interactive content per Concept 1.

5

Question 8: Universities used mainframes in the 1990s for mass data storage, simulators, word processors, and statistical organizers. | Answer: False. Feedback: Mainframes were used in the 1960s, not the 1990s (Concept 4).

6

Question 10: Open-source learning management systems (e.g., Moodle, Sakai, Canvas) are typically for private use and not customizable. | Answer: False. Feedback: They are typically for public use and customizable (Concept 10).

7

Question 5: Web 3.0 (Semantic Web) improved database management, cloud storage, and video quality, enabling seamless virtual conferences. | Answer: True. Feedback: This corresponds to Concept 7.

8

Question 7: Disadvantages of virtual platforms include extremely fast data transmission speeds. | Answer: False. Feedback: The text cites slow data transmission speeds as a drawback (Concept 2).

9

Question 3: E-Learning 1.0 (born in 1990 with the Web 1.0) was based strictly on access to information, and content was mostly read-only. | Answer: True. Feedback: This reflects Concept 5.

10

Question 1: Virtual platforms can be public or private and they support interactive and multimedia content. | Answer: True. Feedback: This matches Concept 1.

¿Estás seguro que quieres abandonar la página?

Al abandonar la página perderás el progreso del juego.