Crear actividad
Jugar Completar texto
AIXÍ FUNCIONEN ELS DIFERENTS SENTITS
VISTA
La llum entra per la ____________________ i travessa la pupil·la . El cristal·lí enfoca la llum sobre la ____________________ i esta converteix la imatge en ____________________ . El ____________________ ____________________ envia els senyals al cervell que interpreta els senyals i ens permet ____________________ .
OÏDA
Les vibracions entren pel ____________________ auditiu . El ____________________ transmet les vibracions a la cadena d'ossets . La cadena d'ossets fa vibrar el ____________________ que converteix les vibracions en senyals . El nervi ____________________ envia els senyals al cervell els interpreta com a ____________________ .
GUST
Les papil·les ____________________ detecten les substàncies que entren en la ____________________ i produeixen senyals diferents . El nervi ____________________ envia els senyals al cervell i els interpreta com a ____________________ diferents ( dolç / ____________________ , àcid / amarg )
OLFACTE
La ____________________ identifica els ____________________ que entren en el nas i produeixen senyals diferents . El nervi ____________________ envia els senyals al cervell i els interpreta com a olors diferents .
TACTE
Les ____________________ ____________________ capten diferents ____________________ ( temperatura , forma , consistència . . . ) i es produeixen senyals que s'envien al cervell i els interpreta com a dolor , ____________________ , fred . . .