Crear actividad
Jugar Rosco de Palabras
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
X
Z
Empieza por  
A
Artròpode aràcnid amb quatre parells de potes, un parell d'ungles verinoses en la boca i òrgans productors de la seda, amb la qual captura les seues preses i es trasllada d'un lloc a un altre.
Empieza por  
B
Mamífer remugant boví , de cap gros i massís armat amb dos potents banyes, pell dura i pèl curt.
Empieza por  
C
Mol·lusc gasteròpode, terrestre o aquàtic, proveït d'una closca, generalment enrotllada en espiral
Empieza por  
D
Mamífer cetaci marí , que pot arribar als dos metres i mig de llargària, de color fosc per damunt i blanquinós per davall, cos allargat i morro prim i llarg, que viu en aigües temperades i tropicals.
Empieza por  
E
Mamífer insectívor, de cap menut, morro afusat i potes i cua molt curtes, amb la part superior del cos recoberta de punxes que utilitza per a defendre's enrotllant-se i formant una bola
Empieza por  
F
Au de rapinya diürna, de 30 a 48 centímetres segons l'espècie, d'ales llargues i punxegudes, cap xicotet, cua llarga i estreta, bec fort, i vol ràpid i potent, que ataca tota classe d'aus i fins i tot mamífers xicotets.
Empieza por  
G
Mamífer carnívor , de cap redó i ample, cua llarga, potes curtes proveïdes d'ungles retràctils, llengua aspra, pelatge suau i dens, i ulls capaços d'adaptar-se a la visió nocturna.
Empieza por  
H
Mamífer paquiderm semiaquàtic, de cos voluminós i potes curtes, pell grossa i sense pèls, cap enorme amb orelles i ulls xicotets i boca gran, que habita en els llacs i els rius d'Àfrica.
Empieza por  
I
Rèptil herbívor, d'aspecte similar als dragons, de llengua grossa adherida al paladar, amb un pap que li penja davall de la mandíbula inferior i una cresta espinosa al llarg de l'esquena, propi d'Amèrica i de Madagascar.
Empieza por  
J
Mamífer carnívor, de cos àgil i pelatge curt de color falb amb taques disposades en forma de cercles negres o bé totalment negres, que viu en zones pantanoses o boscoses d'Amèrica.
Empieza por  
K
Dragó de la família dels varànids, lacertiforme de mida gegantina (més de 3,5 m de llargària), endèmic de l’arxipèlag de Sonda, entre Flores i Sumbawa.
Empieza por  
L
Mamífer carnívor, d'una gran corpulència, pèl entre groc i roig, cap gran, amb una espessa crinera en els mascles, dents i ungles molt fortes i cua llarga acabada en un floc de pèls.
Empieza por  
M
Simi, especialment de cua llarga.
Empieza por  
N
Mol·lusc cefalòpode marí, d'hàbits nocturns, dotat de nombrosos tentacles sense ventoses, amb una closca externa, acaragolada sobre el dors i dividida en compartiments estancs, un parell d'ulls grans i sense bossa de tinta.
Empieza por  
O
Mamífer remugant, de setanta a huitanta centímetres d'alçària, de cos robust i arredonit cobert per un pelatge de color blanc o terrós, cap curt i front ample, domèstic i que es cria per a aprofitar-ne la carn, la llet i la llana.
Empieza por  
P
Au exòtica que pot variar segons les espècies entre 40 i 120 centímetres d'alçària, de plomatge fosc al dors i blanc al pit i al ventre, de plomes curtes i ales no adequades per al vol, pròpia de l'hemisferi sud.
Empieza por  
Q
Au de plomatge molt acolorit, que viu en les selves i els boscos tropicals d'Amèrica.
Empieza por  
R
Mamífer rosegador, de dimensions reduïdes, de cua fina, llarga i nua, orelles grans i morro llarg, de pelatge gris, molt fecund i àgil.
Empieza por  
S
Rèptil del suborde dels ofidis, de forma cilíndrica i sense peus, amb el cap aplanat, la boca gran i la pell escatosa pintada simètricament amb colors diversos, la part externa de la qual muda completament periòdicament, que inclou moltes espècies de costums diversos.
Empieza por  
T
Rèptil queloni terrestre o aquàtic, caracteritzat per tindre una closca òssia recoberta de plaques que cobrix tot el cos amb forats per on ixen el cap, la cua i les quatre potes, que en molts casos es poden retraure dins de la closca, i amb la boca en forma de bec corni sense dents.
Empieza por  
U
Mamífer primat de cua curta i orelles semblants a les humanes.
Empieza por  
V
Femella adulta del bou.
Empieza por  
X
Mamífer placentari rosegador, amb els ulls grans i les orelles arredonides, i pelatge sedós i molt suau.
Empieza por  
Z
Mamífer perissodàctil, caracteritzat per un pelatge blanc groguenc amb franges transversals marrons o negres, semblant a un cavall, que viu en les sabanes de l'Àfrica austral.