Crear actividad
Jugar Relacionar Columnas

ADSL

Navegació (per Internet)

TCP/IP

Fibra òptica

Lloc web

Home

Internet

Cercar (a Internet)

Adreça IP

Router

Proveïdor

Pàgina d'inicio o principal on s'inicia un lloc web, permet l'accés a la resta de pàgines del lloc web.

Identificació de qualsevol recurs que es connecti a Internet (ordinador, impressora, escàner, pàgina web, etc.), formada per un conjunt de 4 grups de dígitxs del 0 al 255 separats per un punt. Pot ser privada o pública.

Conjunt de pàgines web enllaçades que pertànyen a una mateixa empresa o tenen un tema en comú.

Procediment a través del qual s'introdueix una paraula o vàries paraules clau a un motor de cerca per obtenir informació sobre un determinat tema, persona, etc.

Consultar o visitar pàgines web desplaçant-nos a través dels seus enllaços.

Línia d'abonat digital asimètrica, que transmet informació pel cable de la línia telefònica normal a alta velocitat. Es poden transmetre dades i veu a la mateixa vegada sobre la mateixa línia telefònica.

Xarxa d'ordinadors descentralitzada d'abast mundial, de xarxes interonnectades per protocols especials de comunicació (TCP/IP).

Empreses especialitzades que ofereixen els serveis d'Internet a canvi del pagament mensual d'una quota.

Sistema de connexió a través de fibres fetes amb fils de vidre o plàstic, que transmeten informació a través de polsos de llum.

Maquinari que s'ocupa de connectar equips ordinadors, impressores, etc. amb Internet a través de calbes de xarxa, repetidors, fibra òptica, etc.

Protocol de comunicació que regula la comunicació entre dos equips informàtics, controlant que l'intercanvi de paquets d'informació es faci bé (que arriben tots i a l'ordre que correspon).