Crear actividad
Jugar Completar texto
1 . Línia recta que part una figura per la mitat de manera que al doblegar per ella les dos mitats coincidixen , és un ____________________ de ____________________ .

2 . Un ____________________ és una ____________________ ____________________ limitada per un segment de recta .

3 . Els ____________________ d'un polígon són : els ____________________ , els ____________________ , els ____________________ i les ____________________ .

4 . El ____________________ d'un polígon es la ____________________ de la ____________________ de tots els seus ____________________ .

5 . Els triangles segons els seus ____________________ són : ____________________ , ____________________ i ____________________ .

6 . Els triangles segons els seus ____________________ són : ____________________ , ____________________ i ____________________ .

7 . Els paral . lelograms tenen els ____________________ paral . lels ____________________ a ____________________ .

8 . Els ____________________ de paral . lelograms són : ____________________ , ____________________ , ____________________ i ____________________ .

9 . La ____________________ és una ____________________ , ____________________ i ____________________ . Els seus ____________________ són : ____________________ , ____________________ , ____________________ , ____________________ i ____________________ .

10 . El ____________________ és una ____________________ ____________________ limitada per una ____________________ .