Crear actividad
Jugar Completar frases
1 . En el cicle comptable es distingeixen ____________________ fases
2 . La fase dos consisteix en traslladar els elements del balanç de situació inicial al ____________________ ____________________
3 . El balanç s'estructura en dues parts o columnes : l'una en què hi ha ____________________ i l'altra formada pel ____________________ i el ____________________ ____________________ .
4 . En virtut del principi de meritació , els ____________________ i ____________________ s'imputaran a l'exercici en què es generin .
5 . La ____________________ ____________________ consisteix a fer , al final del exercici , un recompte de les existències que hi ha al magatzem per actualitzar el saldo del compte de mercaderies , matèries primeres , altres aprovisionaments i productes acabats .
6 . Si el saldo del compte ( 129 ) Resultat de l'exercici és deutor , el total de les ____________________ ha estat superior al total ____________________ : l'empresa té ____________________ .
7 . Si el saldo del compte ( 129 ) Resultat de l'exercici és creditor , el total ____________________
ha estat superior al total de les ____________________ , l'empresa té ____________________ .
8 . ____________________ de ____________________ consisteix en col·locar en el Deure tots els comptes que tinguin saldo creditor , i en l'Haver , tots els comptes que tinguin saldo deutor .