Crear actividad
Jugar Completar texto
Narrador : En aquell temps , Jesús digué als seus ____________________ :
Jesus : «Jo us ____________________ tal com el ____________________ m'estima . Manteniu - vos en l'amor que us tinc . Si observeu els meus manaments , us mantindreu en ____________________ que us tinc , com jo també observo els manaments del meu Pare i em mantinc en l'amor que em té . Us he dit tot això perquè tingueu ____________________ que jo tinc , una alegria ben plena .
El meu manament és que us estimeu els uns als altres tal com jo us he estimat . Ningú no té un amor més gran que el qui dona la ____________________ pels seus amics . Vosaltres sou els meus ____________________ si feu el que jo us mano . Ja no us dic servents , perquè el servent no sap què fa el seu amo . A vosaltres us he dit amics , perquè us he fet saber tot allò que he sentit del meu Pare .
No sou vosaltres , els qui m'heu escollit . Soc jo qui us he ____________________ per confiar - vos la missió d'anar pertot arreu i donar ____________________ , un fruit que durarà per sempre . I el Pare us concedirà tot allò que demanareu en nom meu . Això us mano : que us ____________________ els uns als altres . »