Crear actividad
Jugar Completar frases
Narrador : En aquell temps els ____________________ contaven el que els havia passat pel camí , i com havien ____________________ Jesús quan partia el ____________________ . Mentre parlaven d'això , Jesús mateix es presentà enmig d'ells i els digué :
Jesús : «La ____________________ sigui amb vosaltres . »
Narrador : Ells , esglaiats , van creure que veien un esperit . Jesús els digué :
Jesús : «Per què us alarmeu ? Per què us venen al cor aquests dubtes ? Mireu - me les mans i els peus , soc jo mateix . Palpeu - me i mireu bé ; els esperits no tenen carn i ossos com veieu que jo en tinc . »
Narrador : I mentre deia això els ensenyava les mans i els peus . Veient - los sorpresos , i que de tanta alegria encara no acabaven de creure - ho , els digué :
Jesús : «No teniu aquí res per ____________________ ? »
Narrador : Ells li donaren un tall de peix a la brasa i se'l menjà davant d'ells . Després els digué :
Jesús : «Quan encara era amb vosaltres , us havia dit que s'havia de complir tot el que hi ha escrit de mi en el llibre de la Llei de Moisès , i en els dels Profetes i dels Salms . »
Narrador : Llavors els obrí els ____________________ perquè comprenguessin el sentit de les ____________________ , i els digué :
Jesús : «Així ho diuen les Escriptures : El Messies havia de patir i de ____________________ d'entre els morts el ____________________ dia , i calia predicar en nom d'ell a tots els pobles , començant per Jerusalem , la conversió i el perdó dels pecats . Vosaltres en sou ____________________ . » .