Crear actividad
Jugar Rosco de Palabras
A
B
C
D
E
F
G
H
I
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
X
Y
Z
Comença per  
A
Són una forma de control a què poden accedir les empreses
Comença per  
B
PC. Són factors de diferent caire que impedeixen o dificulten que una empresa es posicioni en un nou mercat, cosa que fa que la inversió sigui poc atractiva.
Comença per  
C
És el nivell d'estrategia que s'encarrega de prendre les decisions relacionades amb l'objectiu o abast global de l'empresa, amb la intenció de satisfer les expectatives dels propietaris o dels gestors i afegir valor a les diferents àrees de l'empresa
Comença per  
D
Són beneficis repartits per les empreses als seus accionistes
Comença per  
E
Conjunt de decisiions que una empresa pot prendre sobre les actuacions que cal fer i sobre els recursos que pot utilitzar per dur-les a terme. Tot això pretén arribar a una sèrie d'objectius empresarials a diversos àmbits relacionats amb l'èxit.
Comença per  
F
PC. És el conjunt de recursos que l'empresa necessita per finançar-se durant el període de maduració financer. Per això, com més curt sigui el període de maduració, més petit serà el fons de maniobra necessari.
Conté  
G
Fer una anotació en el deure (part esquerra) del compte.
Comença per  
H
On sempre s'anoten els ingressos i tots els conceptes que representen beneficis
Comença per  
I
Són tots els bens que l'empresa utilitza per produir.
Comença per  
L
Capacitat que té l'empresa per convertir el seu actiu en liquid
Comença per  
M
és la raó de ser d'una empresa, el conjunt d'objectius que vol assolir en el present i quins factors essencials són necessaris per assolir l'èxit
Conté  
N
és l'anotació o registre que es fa en cadascun dels llibres de comptabilitat, amb la finalitat de registrar un fet econòmic que provoca una modificació en el patrimoni de l'empresa i, per tant, un moviment en els comptes d'una societat
Comença per  
O
[Pista d'àudio]
Comença per  
P
Conjunt d'obligacions que té l'empresa
Conté  
Q
Quan una empresa es troba en una situació que ha de renegociar els deutes amb els creditors i/o augmentar el capital, està en una situació de ?
Comença per  
R
PC S'hi anoten els ingressos i es resten les depeses que són producte de l'activitat a la qual es dedica l'empresa.
Comença per  
S
és un tipus d'estratègia competitiva que se centra en un segment del mercat, aplicant diferenciació o lideratge de costos.
Comença per  
T
Tenen caràcter obligatori per als contribuents, amb la finalitat d'obtenir recursos
Comença per  
U
Conjunt d'eines o d'instruments necessaris per fer un treball determinat o les feines pròpies d'un art o d'una professió
Comença per  
V
consisteix en la imatge de futur de l'empresa, com volk esdevenir a llarg termini i les mestes que pretén aconseguir.
Conté  
X
Tenen la consideració aquells béns propietat de l’empresa que es destinaran a la venda en el transcurs de la mateixa explotació, o bé aquells que s’utilitzaran, consumiran i transformaran en el procés de producció.
Conté  
Y
Solars de naturalesa urbana, finques rústiques
Conté  
Z
és un terme econòmic i comptable, referit al procés de distribució en el temps d'un valor durador. Addicionalment s'utilitza com a sinònim de depreciació en qualsevol dels seus mètodes.