Crear actividad
Jugar Completar frases
Narrador : Quan s'acostaven a ____________________ , pel cantó de Betfagé i Betània , prop de la muntanya de les Oliveres , Jesús va enviar dos dels seus ____________________ amb aquest encàrrec :
Jesús : Aneu al poble que teniu al davant , i així que hi entrareu , trobareu un ____________________ fermat , que ningú no ha muntat mai encara . Deslligueu - lo i porteu - lo . I si algú us preguntava per què ho feu , responeu - li : ? El Senyor l'ha de menester , però de seguida us el tornarà . ?
Narrador : Ells se n'anaren i trobaren un pollí fermat al costat d'una porta , fora al carrer , i el deslligaren . Alguns dels qui eren allà els deien :
Gent : Què feu , que deslligueu el pollí ?
Narrador : Ells respongueren tal com ____________________ els havia dit , i els van deixar fer . Llavors portaren a Jesús el pollí , li van posar al damunt els seus mantells , i ell hi va muntar . Molts van estendre els ____________________ pel camí , i d'altres , ramatge que tallaven dels camps . Els qui anaven davant i els qui seguien darrere cridaven : ____________________ ! Beneït el qui ve en nom del Senyor ! , ____________________ el Regne que arriba , el Regne del nostre pare David ! Hosanna a dalt del ____________________ !