Crear actividad
Jugar Completar frases
Narrador : En aquell temps , digué Jesús a ____________________ :
Jesús : «Com ____________________ , en el desert , enlairà la ____________________ , també el Fill de l'home ha de ser enlairat , perquè tots els qui creuen en ell tinguin vida eterna . Déu estima tant el món que ha donat el seu ____________________ únic perquè no es perdi ningú dels qui creuen en ell , sinó que tinguin vida ____________________ .
Déu envià el seu Fill al món no perquè el condemnés , sinó per ____________________ el món gràcies a ell . Els qui creuen en ell no seran condemnats . Els qui no creuen , ja han estat condemnats , per no haver cregut en el nom del ____________________ únic de Déu .
Déu els ha condemnat perquè , quan la ____________________ ha vingut al món , s'han estimat més la ____________________ que la llum . És que no es comportaven com cal . Tothom qui obra malament té odi a la llum i es vol quedar en la foscor , perquè la llum descobriria com són les seves obres .
Però els qui viuen d'acord amb la veritat sí que busquen la plena llum i que tothom vegi què fan , ja que ho fan segons Déu . »