Crear actividad
Jugar Completar frases
Moet je de ____________________ week ____________________ ? Nee , 1 à 2 keer per week ____________________ ik naar het werk .
Ik vind het vervelend om altijd te ____________________ . Ik wil mijn collega's en vrienden in het echt zien en spreken .
Als je als masseur , kinesist of kapper werkt , is ____________________ contact met de klant nodig .
Voor mijn werk moet ik ____________________ naar het buitenland . Minimum 2 keer per maand en soms vaker . Tijdens die reizen ____________________ ik veel mensen .
Als je naar een rode zone reist , moet je bij terugkeer in ____________________ .
Als je uit een veilige zone terugkomt ____________________ dat niet . Je mag je laten testen , maar het is niet ____________________ .
Op ____________________ plaatsen draag ik altijd een mondmasker om mezelf en anderen te ____________________ . Ja , maar alleen een mondmasker dragen is niet ____________________ om het virus niet te krijgen .
Ben je ____________________ om corona te krijgen ? Nee , want ik leef gezond en ik ____________________ de regels zo goed mogelijk . Ik gebruik handgel om mijn handen te ____________________ .
Ik ken niemand die ____________________ is met het coronavirus .
Voortaan mogen ook mensen die in een rijhuis wonen vrienden in de tuin ____________________ , maar een lockdownfeestje binnen is ____________________ .