Crear actividad
Jugar Completar frases
Narrador : En aquell temps , Jesús prengué Pere , ____________________ i ____________________ , els dugué tots sols dalt d'una muntanya alta i es ____________________ davant d'ells : els seus vestits es tornaren fulgurants , i eren tan blancs que cap tintorer del món no hauria pogut blanquejar - los així .
Se'ls aparegué Elies amb Moisès , i conversaven amb Jesús . Llavors Pere diu a Jesús :
Pere : ____________________ , que n'estem de bé aquí dalt ! Hi farem tres ____________________ , una per a vós , una per a Moisès i una altra per a Elies . »
Narrador : No sabia pas què dir , d'esglaiats que estaven . Llavors es formà un núvol que els cobria , i del núvol estant va sortir una veu :
Déu : «Aquest és el meu ____________________ , el meu ____________________ ; escolteu - lo . »
Narrador : Immediatament , mirant al seu voltant , ja no veieren ningú més , sinó Jesús tot sol amb ells . Mentre baixaven de la muntanya , Jesús els manà que no referissin a ningú allò que havien vist , fins després que el Fill de l'home hagués ressuscitat d'entre els morts . Ells retingueren aquestes paraules i discutien entre ells què volia dir això de ____________________ d'entre els morts» .