Crear actividad
Jugar Completar frases
La dinàmica de la població no és ____________________ a tots els països , perquè varia segons el nivell de desenvolupament ____________________ , social i cultural :
El creixement demogràfic més accelerat el trobam a ____________________ , sobretot en els països que no limiten amb el ____________________ ( l'Àfrica Subsahariana ) , amb un increment que en determinats casos ____________________ la taxa del creixement mundial ( 1 , 18 ? % ) .
A quasi tots els països ____________________ d'altres continents el creixement ____________________ és superior al mundial . Això s'explica perquè el nombre de ____________________ és molt alt i el nombre de ____________________ va disminuint .
En els països ____________________ el creixement natural és ____________________ o molt inferior al creixement mundial a causa d'una disminució progressiva de les taxes de ____________________ i de ____________________ de la població .
L'esperança de vida és ____________________ en els països rics i també creix en els països ____________________ a causa de la ____________________ de la mortalitat ____________________ i de les millores pel que fa a la lluita contra les malalties cròniques i cardiovasculars , que actualment causen més morts que les ____________________ .