Crear actividad
Jugar Completar frases
Narrador : En aquell temps , Déu envià l'àngel ____________________ a un poble de la Galilea anomenat ____________________ , per dur un missatge a una noia , promesa amb un descendent de David , que es deia ____________________ , i el nom de la noia era ____________________ . L'àngel entrà a casa d'ella i li digué :
Ángel : «Déu te guard , plena de gràcia , el Senyor és amb tu . »
Narrador : Ella es torbà en sentir aquestes paraules , i pensava per què la saludava així . Però l'àngel li digué :
Ángel : «No tinguis ____________________ , Maria ; Déu t'ha concedit el seu favor . Tindràs un fill i li posaràs el nom de ____________________ . Serà gran i l'anomenaran Fill - de - l'Altíssim . El Senyor ____________________ li donarà el tron de David , el seu pare , serà rei del poble d'Israel per sempre , i el seu regnat no tindrà fi . »
Narrador : Maria preguntà a l'àngel :
Maria : «Com pot ser , això , si jo no tinc marit ? »
Narrador : L'àngel li respongué :
Ángel : ____________________ Sant vindrà sobre teu , i el poder de l'Altíssim et cobrirà amb la seva ombra ; per això el fruit sant que naixerà l'anomenaran Fill de Déu . També la teva parenta , ____________________ , ha concebut un fill a la seva edat ; ella que era tinguda per estèril ja es troba al sisè mes , perquè a Déu res no li és impossible . »
Narrador : Maria va respondre :
Maria : «Sóc l'esclava del Senyor : que es compleixin en mi les teves paraules . » I l'àngel es va retirar .