Crear actividad
Jugar Completar texto
Professor Ellen en Mark zijn in een winkel en kijken naar nieuw lesmateriaal . .

Ellen pakt een boek uit het rek . " Kijk Mark , ik heb hier een mooi boek . ____________________ boek ziet er goed uit ! "

Mark : " Ik zie het . " Mark wijst naar boven . " Maar daar op de bovenste plank staat een ander boek . ____________________ boek is beter . "

Ellen pakt het boek van de bovenste plank . " Ja , ik zie het . ____________________ boek is beter . En heb je al een mooie map gezien ? "

Mark pakt een mooie , paarse map . " Ja , ____________________ map is goed . Hij is mooi en groot . "
Ellen pakt de paarse map van Mark en wijst naar een kleine , groene map . " Ik zie daar ook een mooie map . ____________________ map is groen en past perfect bij ____________________ paarse map . Dan zijn de kleuren van Voorwaartz compleet ! "

Mark en Ellen lopen naar de kassa . Ze moeten wachten in de rij . Mark : " Bij ____________________ kassa is het druk . " Ellen wijst naar een andere kassa . " Zullen we naar ____________________ kassa gaan ? "

Mark legt het boek en de paarse map op de band . De mevrouw achter de kassa heeft de paarse map in haar hand en wijst naar de groene map en vraagt : " Is die map ook van u ? Of alleen ____________________ ? "
Mark pakt de groene map en geeft hem aan de mevrouw . " Sorry , ____________________ map is ook van ons . " De mevrouw pakt een boek van een andere klant . " En is ____________________ boek ook van u ? "
" Nee " , zegt Mark . " ____________________ boek is niet van ons . "

Tot ziens !