Crear actividad
Jugar Completar texto
Les energies que podem trobar són : les energies ____________________ i les no renovables , o també anomedades ____________________ . Les energies renovables són ____________________ i ____________________ i no danyen el medi ambient . En canvi , les no renovables s'esgoten i ____________________ l'atmosfera .

Com a energies renovables podem trobar : L'energia eòlica , l'energia ____________________ , l'energia solar i la ____________________ .
Com a energies no renovables o fòssils en troben : el carbò , el ____________________ i el gas natural . I també les ____________________ ____________________ .

Les energies ____________________ ____________________ , s'anomenen també energies fòssils perquè és aquella que s'obtè de materials que varen començar - se a formar fa milers d'anys ( a l'època dels ____________________ ) per l'acumulació de materia orgànica al subsòl .

Alguns dels efectes negatius que provoquen les energies no renovables són : pluja ____________________ , efecte hivernacle , ____________________ contaminants i ____________________ radioactius perillosos .