Crear actividad
Jugar Completar texto
1 ) Per tal d'evitar que la decisió s'ajorni ____________________ ____________________ , ens haurem d'esforçar a trobar - hi una solució .
2 ) La seva explicació va ser poc clara , una mena de ____________________ confús i desordenat .
3 ) La informació es va afegir com a ____________________ , perquè alguns dels signants ja havien marxat i no es va poder modificar el text de la carta .
4 ) Si les mesures de xoc no s'apliquen ____________________ ____________________ tindran cap efecte .
5 ) Va fer la feina tan bé que li van donar un ____________________ .
6 ) En definitiva , el ____________________ de la qüestió és trobar la manera adequada de minimitzar l'impacte ambiental .
7 ) És important assolir un bon nivell de qualitat pel que fa a la ____________________ d'infants per educador en l'etapa d'educació infantil .
8 ) La tarda que plovia vaig relliscar i , per a més ____________________ , vaig anar a parar damunt d'un toll d'aigua .
9 ) El contribuent podrà so ? licitar el ____________________ per trimestres de la taxa sobre el servei de recollida d'escombraries .
10 ) Els van fer traslladar tots els llibres de la dreta a l'esquerra i ____________________ .
11 ) Els aplaudiments del públic no van cessar fins que va concedir un ____________________ .
12 ) L'assassí londinenc conegut amb ____________________ de Jack l'Esbudellador tenia un ____________________ ____________________ tan peculiar que la policia mai no el va poder detenir ____________________ ____________________ .