Crear actividad
Jugar Completar frases
Les veus utilitzades en música es classifiquen segons el seu ____________________ i la seua altura o ____________________ , que és ____________________ de notes que pot arribar a cantar cada veu .

Segons el seu timbre podem destacar tres tipus : veus ____________________ , que són les que tenen els homens adults , veus ____________________ , corresponents a les dones adultes i veus ____________________ o infantils que són les que tenen tant xiquets com xiquetes abans de la ____________________ .

Les veus femenines són les més ____________________ de les veus adultes . Si les ordenem segons la seua altura , la veu de tessitura més aguda és la de ____________________ , seguida per la ____________________ i acabant per la més greu que és la de ____________________ .

Pel que fa a les d'home , que són més ____________________ que les de dona , la de tessitura més greu és la de ____________________ , la intermèdia és la de ____________________ i la més aguda és la de ____________________ . Ademés existeix una veu masculina especial , més ____________________ encara , de tessitura similar a les veus greus de dona , que és la de ____________________ . Utilitza la tècnica del ____________________ .

Les veus blanques o infantils tenen tessitura similar a les de ____________________ .