Crear actividad
Jugar Mapa Interactivo
1.
[Geluidsbestand]

Hier schrijf je de datum van het ongeluk/ongeval. Dus de datum van vandaag.

2.
[Geluidsbestand]

Hier schrijf je om hoe laat het ongeval was. Het uur van de aanrijding.

3.
[Geluidsbestand]

Hier schrijf je het land (vb. Belgie) en de plaats van het ongeval (vb. Rekkem).

4.
[Geluidsbestand]

Is iemand gewond bij het ongeval? Ook lichtgewond, een klein beetje? Dan kies je 'ja'. Is er niemand gewond? Dan kies je 'neen'.

5.
[Geluidsbestand]

Is er nog een andere auto/bus/vrachtwagen/moto kapot dan voertuig A of B? Dan kies je 'ja'. Is er geen ander voertuig kapot? Alleen voertuig A en B? Dan kies je 'neen'.

6.
[Geluidsbestand]

Is er ook iets anders kapot? Vb. De straat, een paaltje, een brievenbus, een huis? Kies 'ja'. Is alleen voertuig A of B kapot? Kies dan 'neen'.

7.
[Geluidsbestand]

Heeft iemand op straat het ongeval gezien? Schrijf de naam, het adres en het telefoonnummer van deze persoon in dit vak. Heeft niemand iets gezien? Dan schrijf je GEEN GETUIGEN (examen!)

8.
[Geluidsbestand]

Spreek af bij het ongeval. Wie is A? Wie is B? Ben jij A? Vul het formulier in in de blauwe kolom. Ben jij B? Vul het formulier in bij de gele kolom.

9.
[Geluidsbestand]

Wat is er precies gebeurd? Stond voertuig A geparkeerd? Zet een kruisje in vakje 1, aan de kant van kolom A en doorstreep 'stond stil'. Ging voertuig B parkeren? Kies vakje 3 aan de kant van voertuig B.

10.
[Geluidsbestand]

Neem je verzekeringsattest. Schrijf de naam, adres en telefoonnummer van de verzekeringsnemer (vak 9 op het attest). Dat is misschien jouw firma of de persoon die de verzekering heeft genomen.

11.
[Geluidsbestand]

Voertuig - motorrijtuig: Schrijf het merk, type, nummerplaat en land van inschrijving van het motorrijtuig, dus het voertuig met de motor.

12.
[Geluidsbestand]

Schrijf hier de nummerplaat en land van inschrijving van de aanhangwagen, dus de trailer of remorque.

13.
[Geluidsbestand]

Neem het verzekeringsattest. Schrijf de naam van de verzekering vb. Ethias (vak 10 op het attest). Het contractnummer en nr groene kaart staat in vak 4. Schrijf van wanneer tot wanneer de verzekering geldig is. Dit staat in vak 3 van het attest.

14.
[Geluidsbestand]

Neem je verzekeringsattest. Schrijf de naam van het agentschap of bureau van de verzekering (bovenaan het attest vb. Vanbreda)