Crear actividad
Jugar Completar frases
La flauta de bec és de la família dels ____________________ i la seva embocadura és el ____________________ .
El violí és de la família dels ____________________ i més concretament de corda ____________________ .
La guitarra és un instrument de ____________________ , i a diferència del violí és de corda ____________________ .
L'orgue és un instrument ____________________ perquè l'element generador del so és l'aire .
El piano és un instrument ____________________ , i com que les cordes es piquen a través d'uns martellets es diu que és de corda ____________________ .
El xil·lòfon és un ____________________ perquè són les pròpies plaques les que ressonen . A diferència d'altres instruments d'aquest grup , aquest té el so ____________________ .
El saxòfon és un ____________________ , i encara que està fet de metall pertany a la família de vent ____________________ .
El triangle és un ____________________ , com el xill·lòfon , però a diferència d'ell té el so ____________________ , perquè no sabem l'alçada real del seu so .
La guitarra elèctrica és un instrument de ____________________ , però donat que s'amplifica elèctricament , direm que pertany al grup dels ____________________ .
El violoncel , l'instrument que tocava en Pau Casals , pertany a la família dels ____________________ , i de la mateixa manera que el violí és un instrument de corda ____________________ .
La pandereta és un ____________________ perquè l'element que vibra és una pell o una membrana . Igualment que en el triangle , el seu so és ____________________ .
La trompeta és també un ____________________ , però a diferència de la flauta , la seva embocadura és un ____________________ , i per aquesta raó el classificarem dins la familia de vent ____________________ .