Crear actividad
Jugar Completar frases
Els pulmons són els òrgans principals de l'aparell ____________________ . A sota dels pulmons es troba el ____________________ , que es contreu en ____________________ i es relaxa en ____________________ . La veu es produeix a l'aparell ____________________ , quan vibren les ____________________ ____________________ , situades a la laringe . L'aparell ____________________ està format per la tràquea , el front , el nas i la ____________________ .

Les veus masculines són , de més aguda a més greu : ____________________ , ____________________ i ____________________ . Les veus femenines són , de més aguda a més greu : ____________________ , ____________________ i ____________________ . Un home amb veu tan aguda com una contralt és un ____________________ . Una veu que ja no existeix és la dels ____________________ .

Les agrupacions més petites són els ____________________ , els trios o els quartets . Una agrupació més nombrosa és un ____________________ i una agrupació molt més gran és un ____________________ . Si l'agrupació està formada per nens només és de veus ____________________ . Si està formada per diverses veus és una agrupació de veus ____________________ . Aquestes agrupacions poden cantar a ____________________ o amb acompanyament instrumental .