Crear actividad
Jugar Relacionar Columnas

Tinc el cabell curt i una mica rinxolat. Els meus ulls són de color marró. M'agrada molt jugar al pati amb els meus amics. Tinc una germana que va a la classe de p5. Vaig néixer al Marroc i també vaig arribar a Catalunya al setembre.

Tinc el cabell molt llarg i moltes vegades porto cues i trenetes. Els meus ulls també són marrons. M'agrada molt pintar i dibuixar i jugar amb les meves 3 germanes. La meva germana gran vaala classe de quart.

Tinc la pell morena, ulls marrons, cabells curts i rinxolats. M'agrada molt dibuixar i escoltar música. Vaig néixer a República Dominicana.

Tinc el cabell llarg, ondulat i de color marró.Els meus ulls són grans i marrons. M'agrada molt pintar i escriure a l'ordinador. Les meves 3 germanes petites també van al Macià Companys. Vaig néixer al Marroc.

Tinc el cabell llarg, de color marró clar. M'agrada portar diademes al cap, ajudar a la meva mare a fer cup cakes. També m'agrada molt llegir, dibuixar, pintar i fer manualitats. Vaig néixer al Brasil i vaig arribar a Catalunya al Gener.

Tinc el cabell llarg i negre i els meus ulls són de color marró. M'agrada el tennis i jugar a fubol i nom'agraden molt els animals. Vaig néixer al Marroc i vaig arribar a Catalunya al setembre.

Sóc dels grans de l'escola, tinc el cabell curt i els ulls grans i de color marró. M'agrada molt jugar a futbol sala i jugo cada cap de setmana amb el meu equip d'Agramunt. Vaig nèixer al Marroc però també he viscut a Madrid.

Sóc alt, inc el cabell curt i ulls marrons. M'agrada molt jugar a futbol i aprendre nous idiomes i cultures. Vaig néixer a Colòmbia i vaig arribar a Catalunya al Gener.

ROFAYDAE

OUSSAMA

ABDESSAMED

MATIAS

YASIR

SOPHIE

CHAYMAE

ÀNGEL