Crear actividad
Jugar Ruleta de Palabras
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Comença per  
A
Va ser una atleta afro-americana i es va especialitzar en salt d'altura. Va ser la primera dona negra en guanyar una medalla d'or olímpica.
Conté  
B
El seu cognom comença per la B, és una noia de vint anys que es dedica a la gimnàstica artística.
Comença per  
C
Conté  
D
La seva segona lletra del nom conté la D. És de Noruega i va aconseguir un balón de Oro.
Comença per  
E
És una alpinista basca, reconeguda per ser la primera dona a coronar els catorze cims de vuit mil metres del planeta
Conté  
F
L'esport que practica la Lydia Valentín conté la F. És un esport on requereix material de pes.
Comença per  
G
És una jugadora de tennis professional d'ascendència basca i formada a Catalunya. Té la doble nacionalitat veneçolana i espanyola. Fou número 1 del rànquing individual femení l'any 2017 i en el seu palmarès destaquen dos títols de Grand Slam.
Conté  
H
La seva segona lletra del nom conté l'H. Ella fou una tenista britànica, cinc vegades campiona del Torneig de Wimbledon havent disputat vuit finals consecutives.
Conté  
I
En el seu nom conté dues I. És una àrbitra de futbol professional i inspectora en cap de la policia de la Baixa Saxònia.
Conté  
J
El seu cognom conté la lletra J. És una futbolista i biòloga catalana. Jugadora en la posició de lateral dreta, va formar-se en les categories inferiors del RCD Espanyol.
Comença per  
K
Comença per  
L
És una golfista professional neozelandesa d'origen sud-coreà.
Comença per  
M
Comença per  
N
L'Ada Herberg és d'aquest estat. Un estat sobirà situat a la meitat occidental de la península d'Escandinàvia, a l'Europa del Nord.
Comença per  
O
Nedadora catalana de natació sincronitzada.
Conté  
P
El seu cognom comença per P. És una boxejadora professional espanyola. Va ocupar el títol de mini pes pesant femení IBF del 2018 al 2019.
Conté  
Q
Comença per  
R
Tant el seu nom com el seu cognom comencen per la R. Ella és una professional en el món de les arts marcials.
Conté  
S
La seva tercera lletra del nom conté la S. És una exjugadora de bàsquet nord-americana i es considera un dels pioners del bàsquet femení.
Conté  
T
Aquest esport conté la T. I el practica l'Ana Carrasco una autèntica professional i la primera dona a guanyar en el Supersport 300.
Conté  
U
La seva segona lletra del nom conté la U. És pionera en el bàsquet!
Conté  
V
El seu cognom comença per V. És una nedadora catalana, especialitzada en els 200 metres braça. Va debutar internacionalment als Jocs del Mediterrani de 2013.
Conté  
W
El seu cognom comença per aquesta lletra. És una jugadora de tenis dels Estats Units. Va néixer el 26 de setembre 1981 a Saginaw, Michigan,
Conté  
X
La Joana Pastrana és:
Conté  
Y
El seu nom conté la Y. És una entrenadora de bàsquet i exjugadora professional de bàsquet estatunidenca nacionalitzada russa.
Conté  
Z
L'última lletra del seu cognom conté la Z. Ella és considerada la millor karateka de la història en la categoria de kata femení després de romandre durant tres anys seguits com a líder del rànquing mundial.