Crear actividad
Jugar Crucigrama
1 Aquesta modalitat estableix fins a deu categories en funció del pes dels atletes. És un dels esports olímpics més estesos del món i poden practicar-la esportistes amb lesions medul·lars, amputacions, paràlisi cerebral o discapacitats intel·lectual.
2
3
4 És un esport en què s'enfronten dos jugadors, o dues parelles de jugadors, que es desenvolupa en una pista rectangular dividida transversalment per una xarxa. El joc consisteix a colpejar un volant amb una raqueta.
5
6
7
8
9 Esport que consisteix a pujar per una superfície difícil molt vertical utilitzant les quatre extremitats per a progressar.
10 és un esport femení, similar a l'korfball holandès i a la pilota a la cistella argentina, i amb una estructura de joc emparentada amb el bàsquet. Es juga en un camp de 30 per 15 m dividit en tres parts iguals, amb dues cistelles penjades d'un pal en els extrems
11 Variant del beisbol, practicat a l'aire lliure entre dos equips de nou jugadors cadascun, que es juga amb un bat rodó de 86,36 cm de llargada com a màxim i una pilota de 30,16 a 20,8 cm de circumferència, en un camp en què quatre bases assenyalen el recorregut que un jugador atacant ha de fer per marcar una correguda.
12
13 Un joc d'habilitat, precisió i estratègia molt similar a la petanca i que com a esport paralímpic pot practicar-se de forma individual, en parelles o en equips
14 és un esport de pilota en què s'enfronten dues parelles de jugadors, que es desenvolupa en una pista rectangular de 10 metres d'amplada per 20 de llargada dividida transversalment per una xarxa i circumdada per parets en els fons i en els extrems dels laterals i una reixa metàl·lica al llarg de tot el perímetre.
5
7
6
12
14
2
3
4
10
1
9
11
8
13