Crear actividad
Jugar Completar texto
Una obra de teatre ____________________ és una forma de teatre que combina música , ____________________ , ____________________ i diàlegs . El contingut ____________________ de la història així com la mateixa història , és transmesa mitjançant les ____________________ , la ____________________ , els ____________________ i els aspectes tècnics de ____________________ com una unitat ____________________ .
Els grans musicals es solen representar en grans ____________________ , principalment els del ____________________ End de ____________________ i els de ____________________ , a Nova York . ____________________ amb ____________________ menors acostumen a estrenar - se en ____________________ més petits , els denominats ____________________ - Broadway .
Ja fa temps que els musicals han sortit del seu context ____________________ original i s'han exportat i ____________________ a països de tot el ____________________ . En el cas de ____________________ s'ha sumat a les tradicions , de ____________________ , la ____________________ musical i la ____________________ .
Alguns musicals especialment ____________________ arreu del món , dels quals s'han fet traduccions i ____________________ arreu i s'han portat al ____________________ són ____________________ SuperStar , Grease , West ____________________ Story , The ____________________ of the Opera , Cats , Les ____________________ , Chicago , A ____________________ Line , Rent o Mamma ____________________ !