Crear actividad
Jugar Completar texto
El ____________________ individual és una pràctica ____________________ , encara que amb base ____________________ , que va ser desenvolupada principalment a finals del segle ____________________ i principis del ____________________ . Aquest ____________________ va ser practicat per militants ____________________ .

El terrorisme d'Estat consisteix en la utilització , per part d'un ____________________ , de mètodes il·legítims orientats a induir la por en una població ____________________ determinada a assolir els seus objectius socials , ____________________ o ____________________ , o fomentar ____________________ que d'altra manera no es ____________________ .

El terrorisme organitzat és aquell que és practicat per un grup de ____________________ que no representen a cap ____________________

ada cop més , les ____________________ informàtiques influeixen en l'activitat tant de la població com de ____________________ , i en la seva possible degradació per ____________________ ____________________ ha donat peu a imaginar la creació d'un possible " ____________________ " .