Crear actividad
Jugar Completar frases
Hi havia una vegada un ____________________ que viva a una casa molt maca , amb el seu company ____________________ , una nevera ____________________ i una mica ____________________ . . . . Eren molt amics però en ____________________ ja necessitava un ____________________ , ja que algunes de les seves peces s'estaven ____________________ .

El noi , quan va veure que una de les peces se li queia , va voler anar a ____________________ - ne una de noves , però en Chilly es pensava que anava a comprar una altra nevera , cosa que no era així .

Chilly , ____________________ i desconsolat , va decidir marxar de ____________________ . El noi , al tornar de la tenda on li havia comprat les peces noves , va veure que el seu company no hi era !

Va decidir anar a ____________________ - lo , per tota la ciutat , demanant preocupat , però ningú l'ajudava fins que . . . Una ____________________ petita i ____________________ li va dir per quina ____________________ havia marxat .

El noi , ràpidament , va anar a buscar - lo i el va trobar , ____________________ i apagat . . . Chilly li va confessar que es pensava que el noi , aniria a ____________________ una altra ____________________ , més ____________________ , neta i bonica , però el noi , tanta estima que li tenia al Chilly li va dir que això mai !