Crear actividad
Jugar Relacionar Columnas

Plans de carrera i promoció professional

Avaluació de l'exercici.

Administració laboral

Organització i planificació del personal

Prevenció de riscos laborals

Relacions laborals

Formació

Reclutament

Plans d'acollida

Selecció

Clima i satisfacció laboral

L’estudi de les condicions de treball i dels riscos laborals associats precedeixen la implementació de mesures de prevenció i de protecció, a fi de preservar la salut de les persones que treballen a l’empresa.

Té per objectiu corregir els desajustos entre les competències del treballador/a i les exigides pel lloc. A més a més, permet adaptar el personal de l’empresa als canvis que es produeixen a l’entorn.

Permet comparar el rendiment de la persona amb allò exigit pel lloc de treball que ocupa (activitats dutes a terme, deures, responsabilitats, etc.).

Recull l’organització de les plantilles de l’empresa, la descripció dels llocs de treball i la planificació de noves necessitats de força de treball.

Es tracta de promoure la comunicació entre l'empresa i els seus empleats i empleades, utilitzant els i les representants sindicals.

Cal detectar el nivell de satisfacció del treballador/a dins l’organització i els motius de descontentament, amb la intenció d’aplicar-hi mesures correctores.

Conjunt d’actuacions encaminades a afavorir la integració del candidat o candidata seleccionada a l’empresa i fer-la partícip dels valors i els objectius de l’organització.

Conjunt de procediments encaminats a atreure candidats competents per a un lloc de treball de l’empresa. Pot ser un reclutament intern o extern.

El desenvolupament del personal pot implementar-se amb plans de carrera; programes als quals les persones puguen adquirir l’experiència necessària per a estar després en condicions de progressar a l’estructura de l’organització.

Consisteix a escollir un candidat o candidata entre les persones reclutades, mitjançant una sèrie de proves de selecció.

S’encarrega de tots els tràmits i processos administratius necessaris per a una bona gestió.