Crear actividad
Jugar Completar texto
Per a fer aquesta recepta de Pancakes americans necessitarem : tres ous ____________________ , 115 gr . de farina , 140 mil·lilitres de ____________________ , una cullerada de llevat i un pessic de sal .

Per començar a preparar els pancakes el que farem serà separar els ____________________ de les ____________________ dels tres ous , i al bol on tenim els rovells afegirem la farina , la llet i el ____________________ . Barrejarem tot fins a obtenir una barreja ____________________ , per a continuació afegir un pessic de sal al bol on tenim les clares d'ou i barrejar fins a tenir les clares a punt de ____________________ , fet que triga una estona .

Afegirem aquest punt de neu a la barreja anterior i ho barrejarem a poc a poc procurant que quedi una massa homogènia . Escalfarem una paella a temperatura ____________________ i anirem afegint amb un cuixeró les racions de massa . Sabrem quan hem de girar - la quan apareguin ____________________ a la superfície i les vores ____________________ una mica . Estarà fet quan estiguin ____________________ .

Els pancakes es poden menjar amb xocolata , nous , plàtans . . .