Crear actividad
Jugar Completar frases
La pizza , reina de la gastronomia italiana que amb el pas dels anys s'ha convertit en un dels grans pilars del que actualment coneixem com ? cuina mediterrània' . Sigui amb la forma que sigui , és una de les receptes més completes del receptari mediterrani , ja que hi podem trobar des d'hidrats de carboni fins a proteïnes , tot passant per l'oli d'oliva . Us convidem , doncs , a elaborar aquesta fantàstica recepta i us donem tots els recursos perquè aprengueu a fer - vos la pizza des del començament .

PIZZA DE TONYINA I FORMATGE

Ingredients :
1 / 4 de Kg de masa de pizza .
2 / 5 de pot de salsa de tomàquet ( de 400 g )
2 / 3 de llauna de tonyina ( 150 g )
1 / 5 de Kg de mozzarella .

Procés :
1 . Pre - escalfar el forn a 220 ºC amb la funció a dalt i a baix .
2 . Estirar el ____________________ de kg de massa de pizza amb un corró , o amb les mans si sou hàbils , vigilant no trencar la massa .
3 . Posar la massa de pizza estirada a sobre d'una safata de pizza o sobre paper de forn .
4 . Escampar els ____________________ ____________________ de la salsa de tomàquet amb alfàbrega per sobre i posar - hi una mica d'orenga ( al gust ) .
5 . Escampar ____________________ ____________________ de mozzarella per sobre .
6 . Enfornar durant 15 - 20 minuts a 220 ºC fins que veiem que estigui prou feta .
7 . Apagar el forn , retirar la pizza i , un cop fora , afegir - hi ____________________ ____________________ de la tonyina esmicolada .
8 . Deixar reposar un parell de minuts la pizza .

Aquesta recepta la va escriure el rebesavi d'en Tony fa ____________________ / ____________________ de segle . Quants anys fa ?