Crear actividad
Jugar Completar texto
- El ____________________ ____________________ terrestre ens protegeix d'algunes radiacions solars molt perilloses .

- L'atmosfera està formada , principalment , per ____________________ i oxigen . ____________________ és indispensable per a la respiració de tots els éssers vius .

- La ____________________ al Sol i la composició de ____________________ permeten que a la superfície terrestre es mantingui una ____________________ mitjana d'uns ____________________ °C , amb variacions relativament suaus .

- Aquesta temperatura , i les lleugeres variacions corresponents , permeten que hi hagi ____________________ en els ____________________ ____________________ , característica que fa possible el ____________________ de ____________________ .

- Té un satèl·lit relativament gran , la Lluna , que és la responsable de les ____________________ als ____________________ .

- És un planeta amb una gran ____________________ ____________________ , que es manifesta en els terratrèmols , els ____________________ , la formació de ____________________ , ____________________ , etc .

- S'hi ha desenvolupat la ____________________ , que ha evolucionat al llarg de milers de milions d'anys fins a originar la varietat ____________________ que hi ha actualment , incloent - hi l'espècie ____________________ .

Totes aquestes característiques fan de la Terra un planeta únic en tot el
sistema solar .