Crear actividad
Jugar Completar texto
La ____________________ és el procés per mitjà del qual els organismes originen nous organismes ____________________ o pràcticament idèntics a ells .

Els éssers vius es reprodueixen de dues maneres , segons si en el procés hi participen un o dos progenitors : ____________________ ____________________ i ____________________

Les cèl·lules sexuals reben el nom de ____________________ , els animals i les plantes produeixen gàmetes masculines i femenines , aquests gàmetes es formen en els ____________________ ____________________ .

La unió d'un gàmeta femení i un gàmeta masculí dóna lloc a una nova cèl·lula anomenada ____________________ . Aquest procés rep el nom de ____________________ .

Per mitjà del ____________________ ____________________ , el zigot es transforma en un organisme pluricel·lular amb tots els teixits i òrgans formats que anomenem ____________________ . Es aquest procés tenen lloc processos de divisió cel·lular i processos de diferenciació cel·lular .

En els animals els òrgans reproductors on té lloc la formació del gàmetes s'anomenen ____________________ .
Existeixen dos tipus de ____________________ :
o ____________________ : produeixen gàmetes masculines ( espermatozous )
o ____________________ : produeixen gàmetes femenines ( òvuls )

Quan un animal completa el desenvolupament embrionari , abandona l'estructura que l'ha mantingut protegit : es produeix el ____________________ .