Crear actividad
Jugar Completar texto
A mitjans del segle XVIII , ____________________ ____________________ ____________________ plasma les seues idees en el tractat " ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ " , i aquest fet donarà lloc a la creació d'un nou gènere : El ____________________ ____________________ .

Aquest gènere defensa que la dansa , el ____________________ i la ____________________ poden narrar una història sense recorrer a la ____________________ o la ____________________ .

D'aquesta manera sorgeix el veritable ballet ____________________ , concebut com la conjunció de la música , ____________________ i ____________________ , per a expressar una idea ____________________ .

Aquesta nova concepció comportarà diversos canvis significatius :

La importància de ____________________ .
La composició de la ____________________ al servei de ____________________ .
La utilització del ____________________ ____________________ ____________________ com a ____________________ ____________________ ____________________ sobre el qual es desenvolupa
l'acció .
Una nova tècnica de ball que dóna importància als ____________________ i ____________________ .
L'abandó de mascares , ____________________ i vestimentes ____________________ ____________________ .

Altres coreògrafs es disputaren la invenció del gènere , com ____________________ ____________________ , amb els seus ballets d'acció o pantomima .