Crear actividad
Jugar Completar texto
De grens tussen ____________________ en ____________________ vervaagt en versmelt zodat sommigen zelfs de term 'prosumer' hebben ingevoerd .

Film is een illusie van bewegend beeld . Na de uitvinding van de fotografie ging men al snel op zoek naar een techniek om bewegend beeld te registreren . Eén van de eerste geslaagde pogingen om beweging vast te leggen , kwam van de Amerikaan ____________________ in 1878 . Met een reeks ____________________ schoot hij meerdere beelden in een seconde van een voorbij rennend ____________________ .
Wanneer men die foto ? s snel na elkaar bekeek met een aangepast apparaat , kreeg men de illusie van ____________________ .

Edison en de gebroeders ____________________ waren de eersten om een echte ____________________ te bouwen . Lumière combineerde camera en projector in één . Nauwelijks een paar jaar later zou de goochelaar ____________________ de basis leggen voor heel wat professionele filmtechnieken en special effects zoals o . a . ____________________ .