Crear actividad
Jugar Completar frases
? Vessant mediterrani : els rius que desemboquen en aquesta vessant es caracteritzen per ser rius pocs ____________________ , ja que pertanyen a climes amb ____________________ precipitacions . Entre aquests rius , podem destacar l ? Ebre , Po i Segura .

? Vessant del Mar Negre : aquests rius es caracteritzen per ser ____________________ cabalosos i llargs . A més a més son ____________________ , per això és possible la navegació per ells . Podem posar com a exemple el riu Danubi .

? Vessant del Mar Caspi : els rius d ? aquesta vessant també son rius ____________________ i cabalosos . Com a dada interessant hem de dir que en aquesta vessant es troba el riu més ____________________ del continent europeu . Aquest riu s ? anomena Volga .

? Vessant atlàntica : els rius que desemboquen les seues aigües al Oceà ____________________ són els més ____________________ de tot el continent , ja que passen per zones on plou de forma abundant . D ? aquests , destaquem el riu Tajo , Rin i Loira .

? Vessant àrtica : per últim , d ? aquesta vessant podem senyalar que les seues aigües desemboquen en el Oceà ____________________ ____________________ i els seus rius són molt ____________________ i , inclús se congelen a l ? hivern . Com a exemple podem dir el riu Pechora .