Crear actividad
Jugar Completar texto
Es denomina ____________________ a la varietat de formes de vida que viuen o han viscut en la Terra . La biodiversitat actual és el resultat d'un lent procés denominat ____________________ . En el transcurs de l'evolució , les espècies van canviant i donant lloc a unes altres de noves com resultat d'un procés cridat ____________________ ____________________ .
Actualment no se sap amb certesa el nombre total ____________________ que existixen en la Terra . Els científics creuen que pot haver - hi més de 30 milions , no obstant això , només s'han classificat més de ____________________ milions .
Els hàbitats amb major diversitat són els ____________________ ____________________ i els ____________________ de coral . Espanya és el país d'Europa amb major biodiversitat . De totes les espècies que viuen a Espanya , un gran nombre són ____________________ , és a dir , es troben només a Espanya .
L'ús ____________________ i la mala gestió dels ____________________ ____________________ estan provocant la pèrdua de la biodiversitat en moltes zones de la Terra i ____________________ de nombroses ____________________ .