Crear actividad
Jugar Crucigrama
1 Deze succesfactor wordt bepaald door de invulling die het centrum geeft aan haar beleid inzake online en blended leren (vertaling van de visie naar meetbare doelen en het adequaat inzetten van beschikbare middelen en personeel) en kwaliteitszorg, de mate waarin zij de verwachtingen van het extern kwaliteitstoezicht inlost en de inspanningen om de betrouwbaarheid en validiteit van het assessment te borgen.
2 Het gemak waarmee cursisten toegang hebben tot wat voor hen beschikbaar is, online en op de campus. Bvb. open leercentrum, bibliotheek, leeromgeving leesbaar op mobiele devices, mate waarin de cursist ondersteund wordt.
3 Verwijst naar de wisselwerking die cursisten hebben met het materiaal, de medecursisten en lesgevers; zowel online als in de contactmomenten.
4 Verwijst naar de mate waarin leeractiviteiten aangepast kunnen worden/zijn aan de individuele noden van de cursisten. Dit kan variëren van ‘Personalised learning’ (cursisten bepalen volledig zelf de keuze opties) tot ‘Personal instruction’ (de keuzes worden bepaald door de instelling).
5 Verwijst naar de mate waarin leeractiviteiten (leerinhouden en evaluatie) cursisten uitdagen om minimaal het niveau van kennisreproductie te overstijgen.
6 Verwijst naar keuzemogelijkheden in OBL trajecten wat betreft de verhouding tussen contact- en afstandsonderwijs en de lengte van het opleidingstraject. Deze succesfactor bepaalt de mate waarin de opleiding afgestemd is op professionele/privé verplichtingen en/of noden van de cursist.
7 Alle informatie die het centrum voor de cursist beschikbaar stelt en de initiatieven die het onderneemt om cursisten te informeren. Dit gebeurt bij potentiële cursisten, na inschrijving tot en met het afstuderen
5
2
1
3
6
4