Crear actividad
Jugar Completar texto
L'empatia és la capacitat per a posar - se en el lloc de l'altre i saber el que ____________________ o fins i tot el que pot estar ____________________ .
Les persones amb una major ____________________ ____________________ són les que millor saben " ____________________ " als altres . Són capaços de captar una gran quantitat ____________________ sobre l'altra persona a partir del seu ____________________ no verbal , les seues paraules , el to de la seua veu , la seua postura , la seua ____________________ facial , etc . I sobre la base d'aqueixa informació , poden saber el que està passant dins d'elles , la qual cosa estan ____________________ .
A més , atés que els ____________________ i ____________________ són sovint un reflex del pensament , són capaços de deduir també el que aqueixa persona pot estar ____________________ .
L'empatia està relacionada amb la ____________________ , perquè és necessari cert grau d'empatia per a poder sentir compassió pels altres . L'empatia et permet ____________________ el seu dolor i el seu ____________________ i , per tant , arribar a compadir - te d'algú que pateix i desitjar prestar - li la teua ____________________ .