Crear actividad
Jugar Completar texto
El Barroc musical va començar cap al ____________________ , any en què van aparèixer les ____________________ òperes , i va acabar amb la ____________________ de Bach , el ____________________ . Les grans ____________________ del Barroc i ____________________ són els principals clients dels compositors d'aquesta època com són : A . ____________________ , J . S . ____________________ i G . F . ____________________ .
El més detacat d'aquest perìode musical és :
1 . La música instrumental adquireix tanta importància com la música vocal : s'escriuen els primers ____________________ .
2 . Es construeixen teatres en els que es veu per primera vegada l'espectacle que acaba de néixer : ____________________
3 . Els instruments arriben a una gran perfecció : a Cremona , ____________________ , es construeixen els millors ____________________ de la història : els ____________________
4 . Neix la figura del músic ____________________ : un cantant o instrumentista que desenvolupa una gran habilitat ____________________ . Els reis de l'escenari són els ____________________ : cantants que deixen bocabadats el públic per les seves interpretacions excepcionals .
5 . El ____________________ és la característica més destacada de la música barroca : contrast de ____________________ ( ràpid - lent - ràpid ) ; contrast ____________________ ( fort - fluix ) ; contrast ____________________ ( fustes - metall ) ; de plans sonors ( solista - tutti ) .