Crear actividad
Jugar Completar texto
T'has adonat mai que al teu voltant hi ha més animals dels que et penses ?
Quan creues un carrer , ho fas pel pas de ____________________ . Quan els pares van al teatre a la nit , et deixen amb un o una ____________________ . Si vols jugar amb l'ordinador , necessites un ____________________ . Si et baralles molt sovint amb el teu germà , et diuen que sempre esteu com el ____________________ i el ____________________ . I , si per això t'enfades i et poses a plorar , no et fan gaire cas perquè només són llàgrimes de ____________________ .
Sí , els animals ens permeten fer de tot . Hi podem jugar : a ____________________ o a la ____________________ , per exemple . Podem fer esport tot imitant - los : unes quantes braçades de ____________________ . En podem menjar de postres : unes llengües de ____________________ o una bona ____________________ de Pasqua . A la vegada , ens els trobem a tot arreu : baixant l'escala de ____________________ de casa , asseguts davant del ____________________ on treballa el pare , penjats de ____________________ que il·lumina el menjador o llegint el zodíac en el diari . Per cert , no deus ser pas un ____________________ , uns ____________________ o un ____________________ ?
I això no és tot . Vigila que no se't posi la pell de ____________________ si fa molt fred o que no sentis un lleig ____________________ si estàs una estona llarga assegut en una mala posició .
Estàs bastant ____________________ pel que fa al regne animal i , al contrari , voldries ser un ____________________ gros en aquesta matèria ?