Crear actividad
Jugar Completar frases
Wie is een christen ?

Een christen is iemand die gelooft in de ____________________ van ____________________ ____________________ .
Jezus werd ruim 2 . 000 jaar geleden geboren in Bethlehem . Toen hij 33 jaar was , werd hij ____________________ door de ____________________ die het land hadden bezet .
Christenen geloven in één ____________________ : de Heilige Drie - eenheid : God de ____________________ , God de ____________________ ( Jezus Christus ) en God de ____________________ ____________________ .

Wie is de paus ?

De paus is het hoofd van de ____________________ - ____________________ kerk . Volgelingen van deze kerk geloven dat de paus goddelijk gezag heeft , omdat hij de vertegenwoordiger van ____________________ op aarde is . Ze geloven dat het leiderschap van de paus afstamt van Petrus , een van de eerste volgelingen van ____________________ . In de bijbel staat dat Jezus tegen Petrus zegt : " . . . jij bent Petrus ; de rots ; en op die rots zal ik mijn gemeenschap bouwen . . . "
Petrus was de eerste ____________________ van Rome , net als de huidige ____________________ .

Wie zijn ____________________ ?

De ____________________ - ____________________ kerk verklaart sommige , zeer goed gelovigen tot ____________________ . Christenen geloven dat de meeste heiligen , door hun bijzondere band met ____________________ , twee wonderen hebben verricht . Soms worden mensen die vermoord zijn vanwege hun geloof tot heiligen verklaard . Veel heiligen hebben een ____________________ waarop ze worden herdacht .