Crear actividad
Jugar Completar frases
Els grecs reien en una bellesa ideal , basada en ____________________ i l'harmonia entre totes les parts . Això va portar - los a estudiar molt profundament les ____________________ de l'anatomia humana i les ____________________ més harmòniques dels edificis , entre d'altres . Aquesta forma de concebre l'art , com a creadora de bellesa , l'anomenem ____________________ .

Les ciutats . Com que el relleu grec era molt accidentat , el ____________________ i el ____________________ eren difícils per terra . Per això , les ciutats solien estar situades a prop del mar , on les ____________________ eren més fàcils .

Les ciutats tenien carrers ____________________ , tortuosos i foscos . Per exemple , la ciutat ____________________ no tenia un pla urbanístic regular ; la majoria de les ____________________ eren molt modestes , i aquestes i els petits tallers annexos estaven distribuïts en carrers estrets i ____________________ . A Atenes hi havia barris amb cases més àmplies , on vivien els ____________________ , però la major part dels ciutadans acomodats vivien als ____________________ o a les zones rurals . Durant el dia , la gent feia molta vida al ____________________ , però a la nit la ciutat esdevenia fosca i insegura .

La vida s'organitzava , principalment , al voltant de dos centres : ____________________ i ____________________ .