Crear actividad
Jugar Completar frases
Les condicions del contracte de treball poden ser alterades per les causes de voluntat ____________________ de les parts , voluntat unilateral d'una de les parts , circumstàncies alienes a la voluntat de les parts .

Mobilitat funcional : l'empresari ____________________ de lloc al treballador .

Mobilitat geogràfica : l'empresari podrà ordenar al treballador desenvolupar les seves funcions en un altre centre de treball de la ____________________ empresa però de ____________________ localitat , obligant - lo a canviar la seva residència habitual .

Les modificacions substancials afecten les matèries següents : jornada de treball , horari i distribució del temps de treball , règim de treball a ____________________ , sistema de remuneració i quantia ____________________ , sistema de treball i rendiment , i funcions que excedeixin dels límits de la mobilitat funcional .

La subrogació empresarial és el canvi de ____________________ d'una empresa o un centre de treball .

La suspensió del contracte de treball és la ____________________ temporal de la prestació laboral , durant la qual el treballador no està ____________________ a treballar ni l'empresari a abonar - li el salari .

L'excedència voluntària és sol·licitada pel ____________________ .