Crear actividad
Jugar Completar texto
De hitserie De ____________________ was gisteravond direct de kijkcijferknaller van de zondag . En hoewel er wat vertrouwde grappen in zaten , konden we ook genieten van een hoop nieuwe , inmiddels al legendarische , fragmenten .
De Luizenmoeder is na een lang ____________________ eindelijk terug en de makers hebben ingezet op de bekende weg van het programma . Zo konden we er natuurlijk op wachten dat Juf ____________________ met een nieuw nummer zou komen voor haar leerlingen . Het ____________________ van vorige seizoen had natuurlijk veel te maken met het ____________________ ____________________ - liedje , dit jaar is er een nieuwe versie gemaakt " Dag , dag , dag , ouders van groep vier ! Een hele fijne dag en boordevol plezier . We hoeven niet te zwaaien , dat deed je in groep ____________________ . Dus ouders nu omdraaien . Dat noem ik empathie " , zong onze favoriete juf voor de klas .
Een luizenmoeder kenden we natuurlijk al , maar sinds gister kennen we nu ook de term ____________________ . Dit is een ouder die alle obstakels in het leven voor zijn of haar kind uit de weg wil bezemen . Wederom is het Juf Ank die de eer kreeg om dit woord te introduceren .
Wat dit jaar echt nieuw is , is de toevoeging van een ____________________ aan de keurige basisschool De Klimop . Amir en Esma brengen zoontje ____________________ voor het eerst naar school en Juf Ank heeft de hele zomer geoefend met de naam , al kost het haar nog altijd behoorlijk wat moeite . Voor andere ouders is deze toevoeging van diversiteit ook nog even wennen . Het leidt tot hilarische en soms ook ____________________ televisie . Met als hoogtepunt Karel die bovenop de vader van Achmed ____________________ , omdat hij bang is dat hij iets verdachts onder zijn lange en ruime kleding heeft . Kortom , dit ____________________ belooft weer genoeg .