Crear actividad
Jugar Completar texto
El patriarca ____________________ , casat amb ____________________ , és pare de ____________________ fills . Jacob i Sara són pares d'un fill anomenat ____________________ .
Josep és el ____________________ de Jacob i aquest li regala una ____________________ de molts ____________________ . Els germans senten ____________________ de Jacob i el llancen a un ____________________ .
Els ____________________ venen a Josep a uns ____________________ d'esclaus . Josep interpreta el ____________________ del ____________________ . ____________________ anys d'abundància i riqueses . ____________________ anys de ____________________ i fam . Els germans de Josep se presenten a ____________________ per comprar ____________________ . Josep les dóna menjar , els torna els ____________________ però fa que el germà gran es quedi a Egipte fins que tornin amb el seu germà petit .
Els germans ____________________ a Josep canviar - se amb el seu germà petit ____________________ .
____________________ se descobreix davant dels seus germans i les ____________________ . Els germans tornen a ____________________ amb el seu ____________________ i les seves ____________________ per viure tots ____________________ .