Crear actividad
Jugar Completar frases
Tots els dies pel matí ____________________ un got de llet amb galetes . Gràcies al sentit del ____________________ puc notar el sabor de la llet , que em recorda a quan era menuda i el meu iaio tenia vaques . Amb la ____________________ notem tot tipus de sabors .
Amb el sentit de la ____________________ , puc veure el meu ____________________ i fer els treballs de classe , gràcies als ____________________ rebem tota la ____________________ que ocorre al voltant .
M'agrada molt escolar ____________________ amb el meu Mp3 , a través de les ____________________ puc escoltar totes les ____________________ que m'agraden , ja que gràcies al sentit de la ____________________ captem tots els ____________________ del nostre voltant . Ahir vaig anar a comprar - me un perfum nou , vaig olorar molts gràcies al sentit de ____________________ , ja que gracies al ____________________ podem notar totes les ____________________ del nostre voltant .
Quan se'n anàvem , vaig passar per una tenda i vaig veure uns ____________________ molts bonics . Vaig comprar - me un parell per a protegir les meues ____________________ , ja que a traves del sentit del ____________________ , podem notar la ____________________ , es a dir si fa fred o ____________________ , si les coses estan molt calentes o ____________________ . . .