Crear actividad
Jugar Relacionar Grupos
1. Group 1
2. Group 2
3. Group 3
4. Group 4
5. Group 5
6. Group 6
7. Group 7
8. Group 8
9. Group 9

Volgend jaar gaat Wannes naar de hogeschool, studeren en op kot. Hij heeft graag een nieuwe laptop die praktisch en klein is, zo kan hij deze meenemen naar de les. Voordat hij een nieuwe koop, doet hij eerst zijn oude laptop van de hand.

verkoop van onroerende goederen

Heleen haar overgrootmoeder is overleden, ze krijgt van haar geld en een hele mooie ketting.

Siemon en Tobias hebben een gezellig bungalowtje in Oostende. Alleen met Pasen trekken ze er met het hele gezin heen, tijdens het jaar verhuren ze de bungalow.

Ben heeft sinds kort een huis gekocht, maar bleef nog wel in zijn oudere huisje wonen totdat het nieuwe huis volledig opgeknapt was. Nu alles in orde is en hij in het nieuwe huis kan gaan wonen, besluit hij het oudere huis te verkopen.

rente of intrest uit beleggingen

De boerderij van Vincent staat al een tijdje leeg, gelukkig kent hij een oudere man die wat verder woont. Hij zou heel erg graag de grond huren om er zijn eigen tomaatjes op te kweken.

kansspelen

Tibo wil op vakantie zijn met zijn nieuw vriendinnetje, hij zou wel graag nog wat extra geld hebben om op vakantie uit eten te gaan of te winkelen. Hij kiest ervoor om zijn brommer te verkopen, deze gebruikt hij toch niet meer sinds hij een auto gekocht heeft.

erfenis

huuropbrengst

Imke koopt Deense kronen voor 20 euro, nadien verkoopt ze de Deense kronen verder voor 50 euro.

De aandelen die Ella in haar bezit heeft zijn fors gestegen, het gaat blijkbaar erg goed met het bedrijf waarvan zij aandelen heeft. Ze hoopt dit jaar op een erg hoge uitkering van haar dividend.

Yanthe haar mama heeft 100 euro gewonnen met een kraslotje.

meerwaarde

winst uit beleggingen

Aurélie heeft zonet het dividend ontvangen dat Delhaize heeft uitgekeerd. De aandelen die ze vorig jaar kocht, brengen dan toch nog iets op.

Kyara heeft een lange tijd zelf paarden gehad op de weide achter haar huis, nu ze zelf geen paarden meer heeft kan ze de weide verhuren.

verkoop van roerende goederen

Lucas heeft zijn geld in een termijnrekening gestoken, na verloop van deze rekening zal hij 3 % rente ontvangen.

Derek zijn papa wil steeds meespelen met de lotto, hij hoopt elke keer weer dat hij gaat winnen.

Het appartementje aan zee van Arno en Nienke wordt al een tijdje niet meer gebruikt, ze besloten om het te verkopen.

Fran heeft een ketting gekocht in een souvenirwinkeltje voor 12 euro, maar vond hem nadien toch niet zo mooi. Ze kan hem doorverkopen voor 14 euro.

De beste vriend van Glenn is overleden, hij heeft aan Glenn een stukje geld en zijn brommer nagelaten.

pachtgeld

De rente op de spaarrekening van Mauro heeft dit jaar 3,78 euro opgebracht.

De grote villa van Lisa en Sam wordt alleen gebruikt in de grote vakantie. Tijdens het jaar besluiten ze hun villa met sauna en jacuzzi te verhuren aan stelletjes die een romantisch weekend voor zichzelf willen.