Crear actividad
Jugar Completar texto
Het ____________________ gaat personen met een ____________________ helpen , zij bieden verschillende oplossingen . Wij gaan ons toespitsen op 3 taken . schuldbeheer , schuldbegeleiding en schuldbemiddeling .

Wanneer een medewerker van het OCMW gaat praten met je schuldeiser ( s ) is hij een soort van ____________________ . Hij gaat proberen een regeling te treffen voor jou , zodat jij je schulden kan afbetalen . Dit gebeurt er bij ____________________ .

Wanneer het OCMW je gaat helpen met je financiële ____________________ en het opstellen van een financieel ____________________ krijg je een duidelijker overzicht van je inkomsten , je uitgaven en je schulden . Zo kan je hopelijk snel je schulden volledig aflossen ! Belangrijk is dat je nog altijd zelf ____________________ bent voor je geld , je hebt je geld als het ware nog zelf in de ____________________ . Het is jouw eigen keuze om ook effectief het financieel plan te ____________________ en je ____________________ te doen . Dit noemen we ____________________ .

Wanneer het OCMW je gaat helpen met je ____________________ administratie . en het opstellen van een ____________________ plan krijg je een duidelijker overzicht van je inkomsten , je uitgaven en je schulden . Zo kan je hopelijk snel je schulden volledig aflossen ! Belangrijk is dat je niet zoals bij ____________________ nog zelf verantwoordelijk bent voor je geld . Het geld is als het ware in de ____________________ van de ____________________ medewerker die jou een deel geeft om van te ____________________ , met het andere deel - dat hij bijhoudt - gaat hij jouw ____________________ aflossen . Hij voert dus voor jou ____________________ uit . Dit noemen we ____________________ .