Crear actividad
Jugar Completar frases
1 . Publicitat subliminal : Utilitza ____________________ que no percebem conscientment però que poden influir en la nostra ____________________ , amb la finalitat d'induir - nos a comprar el producte i ser - ne ____________________ .

2 . Publicitat ____________________ : Consisteix en l'ús de mitjans ____________________ per incentivar i influir en la decisió de compra dels consumidors . La publicitat interactiva s'utilitza majoritàriament a Internet , a telèfons mòbils . . . i exigeix que el ____________________ no sigui un simple receptor ____________________ i textos , sinó que sigui ell qui pugui escollir entre diferents opcions o per exemple , sol·licitar més ____________________ .

3 . Publicitat associativa : En aquesta ____________________ no hi ha missatge ____________________ , ja que totes les imatges són perfectament percebudes per ____________________ . Associen tòpics amb els anuncis .

4 . Publicitat per ____________________ : És una tècnica publicitària que utilitza ____________________ o símbols sense mencionar directament el producte en espais no ____________________ . S'utilitza molt al cine , sèries de televisió , ____________________ , videoclips musicals ? Hi ha la passiva i l'activa .

5 . Publicitat a Internet : ____________________ ha portat amb ell mateix ____________________ de publicitat molt ____________________ , dels quals els més coneguts són : banners , ____________________ i correu electrònic .